Påse Boobs rock Hogengård
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Annorlunda rolig helg

I lördags hade jag ju bjudit in massor av damer till öppet hus. Och riktigt många kom. Det märkligaste var att de kom i ett jämt tempo. Annars bruka det bli så att alla kommer under samma timma. Det slutar alltid med att jag springer som en galning och hinner inte hjälpa alla på det sätt som jag vill. Nu hann jag med och kunde göra ett bra jobb. Det kom en del nya och då måste jag vara lite detektiv. Det kräver fokus. Men jag tyckte det gick bra. Gästerna tog det lugnt, åt godis och umgicks. Planerar att ha ett event när Posh Emma kommer in i lager. Som det ser ut nu så är jag lovad produktion klar i slutet av oktober. Hade varit skönt att få med dem till Elmia.

Lite lyckat att de nya tygpåsarna blev klara till helgen. Tänkte ha med dem på de kommande mässorna och de ligger redan i webshoppen. Tycker de blev supersnygga och bra med långa handtag så man kan hänga dem på axeln.

På kvällen skulle jag och Bus på kräftskiva. KJ är i London på konferens så han är nöjd på sitt håll. Han tål ju inte skaldjur så det var väl lika bra. Buset packade in mängder med havskräftor och räkor. Helt bottenlös. Han hade vaknat tidigt så vid 21 kom han och ville gå hem. Men jag sa att det var dessert också. Då höll han ut en timma till. Såklart.

Igår fick jag barnvakt en stund och kunde rida ett pass. Sassen går typ varannan dag och jag växlar bana med uteritt. Igår lekte vi med byten. Treor, tvåor och enkla ettor. Enkla ettor då rider jag innanför spåret och byter till förvänd och tillbaka. Byt – byt. Så många jag hinner på en långsida. Typ tre. Jag är för långsam och har inte tränat ettor ordentligt sedan jag red Wille. Men vi passar på och leker nu när hon ändå inte ska tävlas och inte hunnit bli tjock. Men jag är ju en hönsmamma så vi skrittar ofta och det är korta pass. Gå in på Instagram så ligger där en liten film.

Igår gjorde jag björnbärsmarmelad. Vi har en galen buske i trädgården som ger mycket bär. Men i år tycker jag inte bären är så goda. Troligen har de fått för lite sol. Så de åkte ner i kastrullen. Dock tog jag för mycket socker så den blev väl sliskig. Har en stor påse i frysen som jag ska göra lite mindre söt. Perfekt till äggost. Jag testade att köra lite med stavmixern. Väldigt försiktigt. Har inte testat ännu men den ser väldigt fin ut.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *