Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Är min sambo piskad?

Här går vi verkligen i väntans tider. Sassen ska ju få föl typ när som helst (eller om två veckor) och vi har ökat på bevakningen nattetid. Nu uppskattar jag verkligen att ha en sambo som lätt kan sitta uppe halva natten. Jag kan gå och lägga mig med sonen kl 20 och sambon är uppe till tre. Då tar jag över och håller koll till morgonen. En kollega till sambon tyckte han var helt galet hunsad som satt och tittade på min häst. Han trodde att sambon satt i stallet och kollade på henne. Vi har ju självklart en kamera i boxen. Som jag skrattade. Idag ska vi även sätta upp kameror i hagen också. Jag och min hunsade sambo.

Jag har haft en liten dipp i företagandet. Det blir väl lätt så när jag är trött. Ventilerade med min mentor i förrgår och nu har jag lite mer att tänka på och lägga upp nya strategier. Jag har länge tänkt på det och hon är väldigt bra på att få mig att svara på mina egna frågor och se klarare. Men nu ska jag försöka att ha lite ledigt över påsk. Förhoppningsvis dyker fölis upp och mår fint. Det vore bästa påskpresenten. Men jag är nu lite tveksam till att det ska hända. Tror att hon kommer gå över men jag håller koll och hoppas. Det är väldigt nervöst kan jag lova…

Så bjuder jag på 10% rabatt i webbshoppen. Ange PÅSK18 så dras det av i kassan. Kan ej kombineras med andra rabatter. Gäller hela Påskhelgen (18-04-02).

Och jag måste bara säga att jag har världens bästa kunder. I går fick jag en retur efter ett byte av en sportbh. Där ligger ett Påskkort med en fin hälsning. Det är ju bara så gulligt, tack!

Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *