Livet hos Hogengård

Hur mycket jag trivs i klänning?

I helgen är vi bjudna på stort bröllop i Stockholm. Det är klädkod kavaj. Inget konstigt med det. Men ni som känner mig lite vet att klänning är ingen lek. Dels för att jag är så sjukt obekväm i det. Känner mig precis som katten på bilden. Helt fel. Och sedan är det elände att hitta en som sitter bra över bysten utan att bli ett tält. Och jag vill inte att det sitter för tajt över magen.

Senast det var bröllop så köpte jag en somrig klänning från England. Funkade finfint. Men. Katt i kaninkostym… Så denna gång har jag köpt en kavaj och en kjol. Helst skulle jag vilja ha byxor till men där får jag sätta gränsen? Dräkten är mörkt grå och jag har köpt ett linne från England i klarblått och en liten väska i samma färg. Jag tänkte ha ett blinghalsband som gör det hela lite festligare. För det ser mest ut som jag kommer direkt från kontoret än att jag ska på bröllop. Det blir lockar i håret och ögonskugga med lite lyster i. Det brukar lyfta en hel del. Underkläder har jag som är glamourösa så det räcker och blir över. Men det vet ni ju redan. Jag går ju inte bara i sportbh. 😉 Ni får hålla koll på Instagram i helgen så ska jag lägga upp några bilder.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *