Livet hos Hogengård

Jag behöver en modell till ridtrosan

Som ni vet är mina egna bilder alltid oretuscherade. Det är sedan länge. Inte ens ett litet blåmärke ska försvinna. Nu ska jag ta nya bilder till webbshoppen på just ridtrosorna och behöver låna en bak. Eller ännu bättre. Ett par olika. Det är lite utmattande att kvinnor har så orealistiska krav på sig själva. Vi ÄR väl inte våra kroppar?! Jag är en av dem. Tycker aldrig jag ser ut eller gör något helt perfekt. Men vad är perfekt?! Nu ska jag ta ansvar för mig själv. Och jag är här för att stötta er med det jag kan. Underkläder som är sköna, snygga, av hög kvalitet och i större storlekar. Att hitta en större bh-kupa ska inte vara så svårt. Jag har hört och sett samma saker sedan 2005. Ingen kan göra allt. Men jag ska göra något. Vem vill börja med att ställa sig framför kameran?

 

 

 

 

4 thoughts on “Jag behöver en modell till ridtrosan

 1. Emma Kennborn skriver:

  Visar gärna upp dina underbara ridtrosor om du vill!

 2. Ewa Edvardsson skriver:

  Ja varför inte. För dina trosorna skull . Är ju en ryttarinna på 60 år i stl 36/38 med celluliter. o ja helt enkelt så som det blir när det mest älskade träningen är den till och med häst.

 3. Helena Lindblom skriver:

  Jag bor i Värmland, Kristinehamn, så det kanske är ointressant om det ska vara professionella bilder. Annars har jag en rumpa (ja resten av kroppen också förstås) , som gått ner 65 kilo i vikt och är relativt skrynklig men snygg rumpa än 🙂
  Brösten är långa och kräver 80 H i Triumphs storlek. Jag är bekväm att visa min kropp på bild, så hör av dig om du är intresserad.
  Hälsningar Helena

 4. Johanna Rosén skriver:

  Hej Helene
  Älskar ditt koncept men har ännu inte haft förmånen att prova dina artiklar.
  Har en rumpa i storlek 40-42 och två snygga quarterhästbakar på gården i Ljungskile. Vi ställer upp vid behov😊
  Mvh Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.