Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Rabattkod och Falsterbo Horseshow nästa

Erkänner att jag inte har haft mycket tid över till bloggen. Det har varit så mycket annat. Sonen har haft några hårda dagar hos farmor så han sover som en stock. Jag har fått gjort massor nu på morgonen.

I morgon åker jag till Falsterbo Horseshow och ska bara njuta av fina hästar och vänner som är lika stora nördar som jag själv. Under resten av veckan så kan du därför handla med 10% rabatt om du anger koden FHS18. Gäller ej redan nedsatta varor och fram till söndag 15/7. Under dessa dagar kan jag inte sända något. Men det tror jag ni unnar mig.

Vad som är på ingång väldigt snart är nya ridtrosor i beige. Och svarta i Medium för er som väntar på det. Beige ridtrosa är suveräna under ljusa/vita ridbyxor och självklart vanliga kläder. Denna ridtrosa är det många som uppskattar just för passformen och att den är så diskret med mjuka kanter. Den sitter så skönt och materialet torkar på ett kick. Fukt är verkligen inte bra för det undre livet… Så äntligen en ridtrosa i beige för de vita ridbyxorna (och sommarkläderna)!

Och även Comfort Support sportbh sys nu i fabriken. Och Lacy Sanna som är så galet försenad. Men jag kan verkligen inte släppa en bh utan att jag känner att jag gjort allt jag kan för att det ska bli så bra som möjligt. I slutändan tror jag att ni uppskattar det. Jag vill även slå ett slag för sköna Posh Emma som har fått så gott betyg av mina hemmakunder som provat den. Även den matchande trosan är omtyckt då den är skuren på samma sätt som ridtrosan.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.