Read More
Livet hos Hogengård

Jag behöver en modell till ridtrosan

Som ni vet är mina egna bilder alltid oretuscherade. Det är sedan länge. Inte ens ett litet blåmärke ska försvinna. Nu ska jag ta nya bilder till webbshoppen på just ridtrosorna och behöver låna en bak. Eller ännu bättre. Ett par olika. Det är lite utmattande att kvinnor har så orealistiska krav på sig själva. Vi ÄR väl inte våra kroppar?! Jag är en av dem. Tycker aldrig jag ser ut eller gör något helt perfekt. Men vad är perfekt?! Nu ska jag ta ansvar för mig själv. Och jag är här för att stötta er med det jag...

Read more

Read More
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Det är dags att flytta bolaget

Nu är det dags att göra om planerna för bolaget och livet. Jag har separerat och söker jobb. Bolaget planerar jag att behålla vid sidan om och det kommer ju påverka er lite. Har hittat en lokal här i Stenungsund som är ett rum i en kontorsbyggnad. Kommer få topptrevliga "kollegor" och det kommer bli så bra. Lite trångt men jag får bygga på höjden. Huset ligger bakom Korvan som många av er lokala kunder förmodligen väl känner till. För er andra så är det Stenunge väg 9 en trappa upp hos BästkustStäd som gäller. Skylt kommer att komma...

Read more

Read More
Hogengård of Sweden

Vikten av en bra protesbh

Jag har just lagt till två olika modeller av protesbh i webbshoppen. De heter Lisa och Fleur. Båda bh:arna finns i två olika färger. Har valt märket Anita eftersom jag vet att de är duktiga på bh:ar utan byglar och håller väldigt hög kvalitet. När det kommer till protesbh med ficka så är de väldigt kunniga och jag har stort förtroende för dem. De måste sitta säkert och bra men också väldigt bekvämt. Anita har gedigen och lång erfarenhet. Känner du någon som är opererad så ge dem gärna tipset om att dessa finns. Protesbh har en helt egen kategori...

Read more

Read More
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Dags för lite semester

Jag har haft lite strödagar ledigt i sommar och det var nästan två år sedan jag var utomlands för semester. Aldrig riktigt avslappnad. Nu ska vi åka till Sardinien en vecka och mitt lilla blötdjur ska få bada som en tok igen. Jag hoppas på värme, god mat och inspiration. Under dessa dagar ger jag 10% rabatt som tack för ert tålamod. Ange koden IT18 så dras det av i kassan. Gäller ej redan nedsatta varor och mellan 2018.08.29-2018.09.05. Jag kommer svara på mail sporadiskt men inte skicka några varor.  

Read more

Read More
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Rabattkod och Falsterbo Horseshow nästa

Erkänner att jag inte har haft mycket tid över till bloggen. Det har varit så mycket annat. Sonen har haft några hårda dagar hos farmor så han sover som en stock. Jag har fått gjort massor nu på morgonen. I morgon åker jag till Falsterbo Horseshow och ska bara njuta av fina hästar och vänner som är lika stora nördar som jag själv. Under resten av veckan så kan du därför handla med 10% rabatt om du anger koden FHS18. Gäller ej redan nedsatta varor och fram till söndag 15/7. Under dessa dagar kan jag inte sända något. Men det...

Read more

Read More
Hogengård of Sweden

Trosor under vita sommarbyxor?

Det är kanske trevligt att ha något under sina ljusa sommarkläder? Vita fräscha byxor och och tunna sommarklänningar är ju drömmen. Det alla borde veta är att vita trosor är det som lyser igenom absolut mest. Svart och rött är mer diskret än vitt. Men färgen som verkligen gäller är beige. Kanske inte så sexig färg, men titta lite på vad jag har i min webbshop så kanske du ändrar åsikt? Alla trosor har givetvis en matchande bh till. Alla går upp i stora kupor. Såklart. Senaste nytt som är under produktion är vår egen ridtrosa i beige. Den hoppas...

Read more

Read More
Hogengård of Sweden

Det rasslar in nyheter!

Den här galna värmen vi har fått gjorde att badkläderna blev snabbt väldigt intressanta. Det är ju så att kollektionerna kommer i april-maj för sommaren och höstens kommer i augusti. Det gör ju att du som vill ha ny bikini till semestern i juli har ett ganska tunt urval. Baskollektionerna finns året runt men då blir det mest svart. Inget fel på det men ibland vill man ha något annat. Jag försöker lägga in lite nya färger och mönster men det är med en liten gardering om slutförsäljning. Senast är en bygelbikini i större storlekar från Elomi. Den går...

Read more

Read More
Livet hos Hogengård

När lillen kom till världen

I förra vecka blev sonen förkyld och på fredagen fick han fick svårt att andas. Vi åkte till vårdcentralen och de skickade oss vidare till Östra. Väl där så hade medicinen han fått redan hjälpt och vi fick ett recept efter en del väntande. Ni vet hur det är. Man väntar. Under tiden som vi väntade så sa jag till sambon att du ska se att hon fölar nu när jag inte är hemma. Vi började åka hemåt med vår lille hostis som hade fått en glass och nu var hyfsat pigg. Då säger KJ att "jag vill inte...

Read more

Read More
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Fin kritik för Posh Emma

Ganska omgående efter att jag hade skickat ut de första bygelbh:arna Posh Emma så kom det ett mail som jag måste dela med mig av. "Jag blev så glad när Posh Emma bh:n dök upp idag i min brevlåda var spänd på om den skulle passa! Och det gjorde den! fantastiskt bra!! Ingenting rann över, utan bysten och allt stannade i bh:n precis som man vill ha det!! Bra och breda axelband! Jag känner att det verkligen har varit värt att vänta på Emma!! Tack Helene för att du har bemödat dig med att ta fram en så bra BH! HURRA??"   Ett annat mail som jag...

Read more

Read More
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Isvecka och rea på craft

Det låter väl som en bra kombo? Fast jag vet inte om det är något att skämta om. Jag trivs verkligen inte med kyla och vinter. Tycker inte gråskalan är vacker. Grönt är skönt! Det finns lite kvar av de sköna underställen från craft till halva priset. Jag vill gå med mina långkalsonger dygnet runt. De är så bekväma. Jag gillar att det är en bredare kant i midjan istället för en vass smal resår. Du kommer vidare till produkten på hemsidan genom att klicka på namnet med rosa färg. När du kommit till en färg i shoppen så skrolla...

Read more