Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Fin kritik för Posh Emma

Ganska omgående efter att jag hade skickat ut de första bygelbh:arna Posh Emma så kom det ett mail som jag måste dela med mig av.

”Jag blev så glad när Posh Emma bh:n dök upp idag i min brevlåda var spänd på om den skulle passa!
Och det gjorde den! fantastiskt bra!! Ingenting rann över, utan bysten och allt stannade i bh:n precis som man vill ha det!!
Bra och breda axelband!
Jag känner att det verkligen har varit värt att vänta på Emma!!

Tack Helene för att du har bemödat dig med att ta fram en så bra BH!

HURRA??”

 

Ett annat mail som jag fick för några dagar sedan av en kvinna med onda axlar:

”Hej Helene!
Vill bara tala om att den sitter gôr bra. Det känns ingenting i axlarna.”

 

Jag blir så glad över att de har tagit sig tid och skrivit till mig. Pälsen reste sig på kroppen. För mig är detta så stort. Det är ju för er som jag vill ta fram dessa sköna bh:ar. Utan er hade jag inte tragglat vidare som jag gör. Det är förbannat jobbigt att vara egenföretagare. Just nu är jag ju i ett nytt tuffare läge där jag jobbar upp mitt egna varumärke och det kostar massor. Denna investering innebär att jag måste göra det mesta själv för att spara pengar. Jag vill absolut inte gnälla men det är ingen dans på rosor även om jag gärna skriver om mina resor och annat som kan se härligt ut. Det jag vill få fram är hur tacksam jag är att ni supportar mig i jakten på bekväma underkläder och framförallt bekväma bh:ar. Och stort varmt tack till er alla som har förbokat er Lacy Sanna!

 

Sassen med sin mamma i Tyskland

Ska vi ta en liten uppdatering på hästfronten också? Det är ju en del hästnördar som hänger här. Både vänner och kunder/ryttare som köper sportbh- och ridtrosor. Som ni kanske vet så går vi i väntans tider. Min älskade Sass är dräktig och har ca 20 dagar till beräknad fölning. Det kan hända tidigare och senare. Just nu har hon inga tydliga tecken annat än slemproppen som håller på och ger sig. Inget juver eller mjuka band. Det luriga med maidensto är ju att man inte vet hur mycket hon kommer visa. Kameran inne i hennes box är på plats och jag kikar på henne varje natt när jag vaknar. Har inte börjat vaka aktivt ännu då det är såpass många dagar kvar och inga tecken. Vill gärna ha en kamera ute också men har inte löst det ännu. Lite meckigt med nät och ström till hennes lilla hus. Får se om det är aktuellt när KJ kommer hem från sin jobbvecka nästa vecka. Annars har jag nog samlat ihop det mesta jag kan behöva vid fölningen. Det är stora krafter och det går fort när det väl händer. Så håll tummarna för att allt går bra. Vi vill ju se många fölbilder både här och på Instagram i vår/sommar?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.