Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Isvecka och rea på craft

Det låter väl som en bra kombo? Fast jag vet inte om det är något att skämta om. Jag trivs verkligen inte med kyla och vinter. Tycker inte gråskalan är vacker. Grönt är skönt! Det finns lite kvar av de sköna underställen från craft till halva priset. Jag vill gå med mina långkalsonger dygnet runt. De är så bekväma. Jag gillar att det är en bredare kant i midjan istället för en vass smal resår.

Du kommer vidare till produkten på hemsidan genom att klicka på namnet med rosa färg. När du kommit till en färg i shoppen så skrolla neråt för att hitta länkar till fler färger och produkter.

 

Craft Active Extreme. En tröja med extra ventilation vid armhålan. Ett av de absolut bästa funktionsmaterialen. Min sambo har denna och springer i. Rosa S, M, L, XL, XXL, turkos S, M, L, XL. Pris 289:-.

Craft Active Wool. Ett magiskt underställ med ull för de kalla dagarna eller för dig som är frusen. Kan inte tänka mig något annat när vintern kommer. Liten krage och dragkedja. Tröja S, M, XL. Pris 399:-. Långkalsong S, M. Pris 299:-. Väldigt få kvar!

Craft Active Comfort. Den här har både sambon och barnet i garderoben. Mjuk, tunn, följsam och så skön! Snygg som den är eller som en extra värmare under. Svart, mörk lila och rosa. Pris 199:-.

Craft Active Comfort långkalsong i samma sköna funktionsmaterial som tröjan. Svart, mörk lila och rosa. Pris 199:-.

Craft Hood i slät microfleece. Mjuk och gosig värmare. Finns ett antal av denna sorten i vårt hushåll. Håller sig fina i åratal. Marinblå XL, XXL. Svart S, L, XL, XXL. Pris 379:-.

 

Det går bra att hämta i Stenungsund om du vill. Jag måste reservera mig för slutförsäljning och jag tar orders i turordning.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.