Hogengård of Sweden

Det rasslar in nyheter!

Den här galna värmen vi har fått gjorde att badkläderna blev snabbt väldigt intressanta. Det är ju så att kollektionerna kommer i april-maj för sommaren och höstens kommer i augusti. Det gör ju att du som vill ha ny bikini till semestern i juli har ett ganska tunt urval. Baskollektionerna finns året runt men då blir det mest svart. Inget fel på det men ibland vill man ha något annat. Jag försöker lägga in lite nya färger och mönster men det är med en liten gardering om slutförsäljning. Senast är en bygelbikini i större storlekar från Elomi. Den går upp till N-kupa och 100 i omkrets.

Annars är leveranserna lite försenade. Främst p.g.a. min operation men även att posten har tagit bort skrymmande varubrev som jag har skickat med innan. Nu håller jag på och roddar med detta och det verkar luta åt att jag sänder spårbart med DHL istället. Men ge mig ett par dagar så ska det vara löst.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *