Livet hos Hogengård

Info om Comfort Support sportbh:ar

Jag är så less nu. Senaste produktionen av Comfort Support visade sig ha ett fel. Inte alla men för många för att jag ska kunna godkänna det. Som ni kanske förstått så är jag väldigt öppen med vad som händer i bolaget. Det är så jag jobbar. Och nu har det varit superstuligt några veckor. 
Alla sportisar är nu nedpackade för retur till fabriken. Där ska de gås igenom och de som är felaktiga kommer korrigeras. Räknar med att det tar 5 veckor innan de är tillbaka igen. Jag har varit nära på att ge upp men jag vill inte ge mig. Får väl se detta som ett fartgupp och streta vidare. Hoppas iaf att de går iväg i em för sedan tar jag nog tre dagars helg. Om jag kan. 🙂

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.