Falsterbo Horseshow
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Semester (rabattkod) och tävlingshelg

På lördag åker vi på semester en vecka. Oj oj, en hel vecka hemifrån! Då kommer inga paket skickas men jag svarar lite sporadiskt på mail om du skriver till helene@hogengard.se.

Så den 8-16 juli kan du shoppa med 15% rabatt på allt som inte redan är nedsatt.

Vi hyr en del av ett hus i Höllviken igen. Det är ju Falsterbo Horseshow samma vecka så ni vet ju vart jag kommer hänga en del. Har en väninna som har en toppfin unghäst kvalad som jag måste se. Och så har jag ett gott gäng Skåningar på plats som jag ska träffa. Och lite annat löst folk givetvis. Jag har dessutom VIP-biljett på torsdag eftermiddag. Mycket trivsamt. Lite mingel med Ax:son Johnson kanske? 😉

Fredag och lördag var vi i Färgelanda och tävlade. MsvB5 båda dagarna. På fredagen var hon laddad och jag fick inte rätt fokus eller kontakt med henne. Nästan 64% är över kval och ok men är inte känslan där så kvittar det. Nästan. Det är ju alltid väldigt gott att komma över kval.

Tänkte skippat lördagen men fick lite pepp från flera håll. Så vi åkte. Det var varmt och mängder med flugor men hon kändes fin och jag vågade gasa på lite mer. Det blev några sura missar men fick ändå ihop drygt 66% och en gul rosett med hem. Klart värt att spendera en kväll på dressyrtävling långt hemifrån. Det gick lätt att köra hem och den natten sov jag som en sten. Trots att jag somnade i soffan när jag och bus kollade på film. Nu har vi gjort tre starter i år, alla MsvB5 och alla tre över kvalgränsen. Så nu är jag sugen på MsvA. Får se om jag kan byta klasser på nästa tävling.

 

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.