Posh Emma bygelbh Hogengård
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Fotografering och kroppsideal

Vi fotograferade nya bh:n Posh Emma i onsdags förra veckan. Det var så roligt. Men vilket förarbete det är. Modell, plats och fotograf ska synkas. Har man lagret fullt av storlekar är det betydligt lättare. Nu hade jag bara 70G. Fick några förslag på modeller av en agentur. Bara en flicka hade rätt storlek. De andra var för små. Den tjej som bh:n passar på har gjort en tydlig bukplastik. Det ser ut som hennes mage är utbytt mot en reservdel från en Barbie. Så igår la jag in en liten filmsnutt på Instagram från när vi fotade. Jag fick en kommentar där att det inte är ok att ”skamma” kvinnor som väljer att operera sig. Det ska ALLA ha klart för sig att jag INTE gör. Alla väljer precis vad de själva vill göra med sin kropp. Men. Jag tycker fortfarande att det är lite synd att det finns ett behov av att ta till operationer. Det är därför jag vill ha modeller som inte har fixat för mycket. Att det är uppfriskande att se en förvisso skitsnygg men ändå ”vanlig” kvinna. Men jag skulle ALDRIG ALDRIG se ner på någon som har valt att göra ingrepp. Det hoppas jag att ni förstår.

Så jag gick igenom mitt minne om jag hade någon kund som kunde passa stilmässigt och i storlek. Kommer då ihåg en tjej som jag mött i min monter på Göteborg Horseshow. Men vad heter hon?! Kommer verkligen inte ihåg. Minns att jag fått hennes visitkort. Det här är några år sedan men jag brukar inte slänga kort utan sparar dem i en låda. Fram med drivan och börjar bläddra. Och jag hittar henne! Utan tvekan ringer jag upp och frågar rakt på sak. Så som jag brukar. Först hör jag hur hon tänker, tvekar lite, och sedan säger hon ja. Så glad jag blev. Men nu gäller det att bh:n sitter bra. Skickar den på posten och dagen efter får jag ett mms. Den passar perfekt! Ibland får man ha lite extra tur.

Vi plåtade på Hotel Pigalle i Göteborg. Toppmysigt och så bra service. Jag och familjen bodde över på natten, det var ju ändå betalt. Och den frukosten! Äggröra, lammkorv och stekta champinjoner. Jösses så gott det var! Nu har jag valt ut ett gäng bilder och ska snart släppa en pressrelease. Håll tummarna!

Posh Emma bygel bh Hogengård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.