Dressyrtävling Strömstad 2017-06-11
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

En blå rosett!

Jag åkte till Strömstad igår och tävlade. Har sagt hela veckan att om det regnar för bedrövligt så åker jag inte. Det är inte kul när allt blir dyngblött och Sassen tycker inte om när det blåser och regnar. Vilket jag förstår. Resa så långt för att inte kunna prestera vettigt. Nej tack! Så jag har haft koll på SMHI och i början av veckan så var det regn i massor. Så när det närmar sig tar de bort regnet. I lördags och även i går morse visade det noll regn. De kunde inte ha haft mer fel. Det regnade från vi kom till vi åkte. Banan var som en pool. Trevligt nog så red vi fram inne i deras stora fina ridhus. Gott om plats och bra underlag. Väldigt fint arrangerade tävlingar som jag gärna åker tillbaka till om jag får chansen. Dessutom prispengar med hem som fick mig att häpna lite. Tummen upp till Strömstad Ridklubb!

När jag rider programmet och har regnet strilande ner i ansiktet så flinar jag. Det var ju just det här som jag inte skulle göra. Min fantastiska häst tyckte först att jag inte är riktig klok som tycker att vi ska ut i detta väder. Sedan bara matade hon på. Kanske att jag fick driva lite men hon väntade in mig bra och lyssnade. Ibland, typ oftast så vill hon ta över och lösa allt själv. Sätta byten där hon tycker och gasa i hörnpasseringarna föra att ladda in på diagonalen. Gärna i 120 knutar. Då är det inte helt lätt att hinna med och vara före henne. Domaren satt i sin bil med motor och vindrutetorkare på. Det trodde jag hon skulle reagera på. Inte en min hon gjorde. Vilken tuffing! Hon är helt magisk denna häst. Efteråt ledde jag henne i ridhuset och småpratade med några av de andra ryttarna. Då står hon och bara ser så nöjd ut. Som hon vet att vi talar om henne och hur fin hon är. Jag är rätt säker på att hon vet. Lilla svarta prinsessan.

Denna vecka blir lite annorlunda. I morgon fyller jag år och Buset har skolavslutning. Då blir det god middag och tårta. På onsdag ska vi fotografera Posh Emma på ett hotell i Göteborg. Jag är så glad över modellen som jag har letat upp. Hon är en kund till mig som jag av någon anledning fått visitkort av för länge sedan. Fint att jag aldrig slänger visitkort utan sparar dem i en låda. Så nöjd jag var när jag hittade det. Och hur nöjd blev jag när hon ville ställa upp? Och hur galet glad blev jag när bh:n faktiskt passade! Jag kommer hålla er uppdaterade på Instagram och Facebook. Så glöm inte att följa Hogengard. 😉

Posh Emma bygelbh

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.