Livet hos Hogengård

Godis är gott?

Den här damen är verkligen lite egen. Idag höll de på att gräva nära ridhuset. Hon så tokladdad att jag satt med hjärtat i halsgropen. Men jag gjorde mitt bästa för att få hennes uppmärksamhet och få henne att spänna av. Inte helt lätt men jag kom dit jag ville. Gjorde en serie med fem fyror och den blev så bra att jag klappade om henne och satt av. Ibland är går det så bra att jag sitter av. 🙂 Så fick hon skritta och gå in och äta sitt älskade lusern. 
Morfar fick en klubba av Bus igår. Som han skulle spara till lördag. Gick väl sådär. Försökte smyga gjorde han också. Som jag skrattade. 

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.