Helena von Sassen
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Tävlingshelg, Ryttar-EM och rabattkod!

I söndags lastade vi och åkte till Strömstad för att tävla. Till Norra Bohusläns Sportryttarförening denna gång. Det är en rätt seg och lång resa med mest motorväg och ingen Tingstadstunnel att passera. Göteborg är en härlig stad men den jäkla korken till tunnel… Jag var anmäld till MsvB:5 och Prix St George. Det hade regnat så tävlingen gick inomhus och vi fick värma på en väldigt kladdig utebana. Den höll dock bra men det hade varit fint om de hade tagit bort dressyrstaketen så det blev bättre plats. Jag värmde ganska sparsamt i MB5:an med tanke på att hon skulle gå en klass till. Hon svarade fint och var i bra form. När jag kommer in i ridhuset för att starta så laddar hon igång rejält. Men jag satte mig ner djupt och bara red henne framåt. Och hon går som en pärla genom hela programmet. Laddad och framåt men lyssnade och var uppmärksam. Det kändes så bra. Det blev en andra plats och strax över 70%. Jag studsade av glädje när jag såg procenten i min app. Men sedan gällde det att fokusera om snabbt. Jag måste uppdatera PSG-programmet. Jag har inte tittat på det sedan Lilla Edet i juli. Det var ingen chans att vara med på prisutdelningen då jag red fram samtidigt. Där känner jag att de hade en del att lära. Inte peta in prisutdelning på banan när tidsschemat inte håller. Jag fick rida fram mycket längre än vad jag hade velat. Det var en rätt sliten häst som kom in på banan när det var dags för start. Jag fick driva ganska rejält och då kom missarna. Taktmiss i ökad trav, orkade inte hänga ihop i piruetterna och bytena i vart tredje gick åt skogen. Inget bra flyt alls. Men trots detta fick vi nästan 64%. Vi kämpade så gott vi kunde. Min underbara svarta pärla!

Så underbart med ett brons i lagklassen i dressyr i ryttar-EM igår. Som ni vet ligger hästsporten mig mycket varmt om hjärtat. Det var ju så allt började. Jag saknade en bra sportbh när jag red och till slut insåg jag att om ingen annan gör en sportbh som funkar, så får jag göra den själv. Det var så Comfort Support skapades. Det är tolv år sedan nu och den säljer mer än någonsin och storlekarna blir bara fler och fler. Något år efter sportbh:n så kom ridtrosan. Även den är det fler och fler som upptäcker och köper om igen. Det gör mig så glad.

Fram till på söndag (2017-08-27) ger jag 15% rabatt på alla produkter i webbshoppen som inte redan är rea. Ange koden EM17 så dras det av i kassan. Vi jobbar med Klarna och har ingen avgift på faktura.

Hogengård rabattkod

 

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.