Livet hos Hogengård

Racerhäst och monstertruckar

Och så glad jag blev för den raka linjen med sjuor under ”allmänt intryck”.
Det har varit en intensiv helg. Men oj så roligt! Vi åkte till Bollebygd i lördags för att tävla ännu en MsvC:1. Kommer fram och inser att de håller tävlingen med öppen port. Kul med jordens mest nyfikna häst som bara måste se allt hon hör. Jag var ganska måttligt pepp innan. Under framridningen kändes hon fin. Jag tänkte mycket på att få henne så rund jag bara kunde och att svara både framåt och bakåt. När hon kom in i ridhuset så växte hon och spände sig men jag klarade att hålla ihop henne hyfsat. I varje hörn laddade hon för ökningar. Och i denna klassen så är travökningarna på korta diagonalen med början längre ner på banan. Var bara att hålla i tills det var dags att svänga och länga. Plattan i mattan, håll i dig säger Sass. Jag bara skrattade åt henne. Roliga söta häst.
Sassen fick gå runt och gotta sig efter klassen.
Vi gick in på andra plats men startade tidigt så jag visste att vi skulle dala i listan. Tur att vi klarade oss in i det sista så vi inte hade väntat i flera timmar i onödan. Det hade varit bittert. 🙂 Nu har hon några dagar ledigt och sedan ska vi ut och skritta på vägarna. Och sedan kan vi börja med bytena ordentligt igen. Det tycker hon om. Hon är så stolt och morsk när hon får byta. Det ska vara lite action tycker Sass. Så får vi se när det blir någon MsvB. Jag kommer säkert inte skriva om det förrän efteråt. Har fått lite dåliga tävlingsnerver. Ända fram till jag sitter på hästen. Då släpper det helt. Märkligt.
Wwwwwwrrrrrrrrrooooooommmm!

Och visst blir ni gröna av avund nu?! Jag ska få gå på Monster Jam på Ullevi på lördag. Hej hörselskydd! 🙂

Related Posts

4 thoughts on “Racerhäst och monstertruckar

 1. Anonym skriver:

  Vi ska också på Monster Jam på lördag för första gången 🙂
  Givetvis ska ungarna ha hörselskydd! Men tror du att det är så hög volym så vi vuxna också behöver?
  //Mia

  1. Tänker nog ta med mig något. Men kanske att lurarna till mobilen räcker? Mina klibbar fast bra. Brukar ha dem när jag flyger och vill stänga av allt pladder. 🙂

  2. Anonym skriver:

   Jag frågade en kollega också om det för han har varit där förut. Och han sa att han hade haft vanliga gula öronproppar men tyckte ändå det var hög volym, så han rekommenderade rejäla hörselkåpor!
   Vi har ju kids kåpor till ungarna men inga egna :-S
   Det får kanske bli en tur till byggmarknaden innan och köpa sådana så man inte åker hem därifrån hörselskadad…
   //Mia

  3. Då tar jag absolut med mig båda paren kåpor. Både jag och Bus har känsliga öron. Hoppas det räcker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *