Höllviken_Hogengård
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Sommarresumé

Nu närmar sig Busets skolstart. Ska börja ettan. Tror nog inte han tycker det är så stort. Att byta från sin förskola till nya skolan förra året var större. Nu är han hemma där och känner sina fröknar och har fått vänner. Han räknar både plus och minus och läser helt ok. Han är redo för ettan. 🙂 I sommar jag jag gjort det nödvändigaste i bolaget. Jag vill inte vara mamman som jobbar konstant och inte har tid att vara med sitt barn. Tiden går så fort ändå…

Höllviken_solnedgång_Hogengård

I sommar var vi en vecka i Höllviken. Vädret var väl sådär. Iskallt i vattnet. Buset körde på rätt hårt och badade trots att det var max 16 grader. Vi hade toppengrannar i huset med barn i Busets ålder. De fann varandra så fint. Mycket lyckat. Jag var ett par dagar på Falsterbo Horseshow. Shoppade några saker till Sassen, såg fina unghästar och umgicks med vänner. På torsdagen var jag även inbjuden till VIP-läktaren. Drack bubbel och pratade med trevliga människor.

Hogengårds BusMan kan även bada med kläderna på. Om man är en filur…

Kvällsdopp_Hogengård

När vi var på Grand Canaria förra året så mötte vi en familj. Buset och sonen är lika gamla och blev superpolare. För två veckor sedan åkte vi och hälsade på dem på deras sommarställe som ligger just intill en stor sjö. Helt underbart ställe. Så roligt att pojkarna faktiskt fick träffas igen. Vissa saker säger man att man ska göra men genomför det inte. Så det här var väldigt roligt. Detta ligger “på vägen” till Stockholm så vi åkte även upp och hälsade på kusinerna ett par dagar. Jag åkte tåget hem en dag tidigare och jobbade ikapp lite.

Jag har även hunnit att debutera i Prix St George. Vi åkte till Lilla Edets fina sommartävlingar. Red två PSG under två dagar och första starten var ingen höjdare. Hon hittade på ett eget program och litade inte alls på att jag visste vart vi skulle. Vi slog nog alla rekord i antal byten. Dagen efter var hon mer alert och uppmärksam på mig. Det gav hyfsat resultat just innan den magiska kvalgränsen. Det fanns fotograf på plats och jag håller på och välja ut några bilder som jag ska köpa. Visar er så snart jag har fått dem.

badkläder

Det här blir ett kortare livstecken. jag måste lägga prio på att leverera till mina kunder som beställt. Så planerar jag även att lägga in lite nya produkter i webbshoppen snart. Bland annat en galet snygg tankini från Fantasie i bläckblått som jag tror många kommer uppskatta. Kolla bilden ovanför.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *