Helena von Sassen
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Knästatus, träningspass och fotografering

Nu har det gått tre veckor sedan jag fick en dos kortison i knäleden. Jag tror knappt det är sant men jag känner ingenting av den gamla smärtan. Innan när jag kört på hårt med ridpass och mycket promenerande så kunde jag knappt gå på kvällen. Haltade fram som en gammal krigshjälte. Inte ens det där lilla stinget när jag rider lätt känner jag av nu. Otroligt. Hoppas jag bara det håller sig borta. Blev strängt förmanad att köra en kur med typ voltaren om det börjar kännas igen. De vill självklart inte spruta för mycket. Det är inte bra. Men just nu njuter jag av ett smärtfritt högerknä.

Igår tränade jag för Colette. Denna ljuvliga människa. Duktig och erfaren, har örnblick och är rolig. Igår var hon på mig lite extra om sitsen. Kommentaren var att hästen är vacker, nu måste jag tänka på min egen sits typ var femte meter. In med armbågarna och bak med axlarna är det som gäller just nu. Var femte meter var det ja… 🙂

Men nu måste jag återgå till business. Det ska plåtas nästa vecka och det är inget litet meck att få ihop fotograf, modell, lokal och hår/makeup. Och så har jag fått underbart många orders senaste veckan. Jag måste packa paket så det ryker. Väldigt inspirerande veckor just nu.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *