sportbh för större byst
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

Kampanj på sportbh pågår!

Just nu är det superbra priser på alla sportbh:ar i sortimentet. Den vita och svarta Comfort support sportbh. Även Anitas sportbh utan bygel är det extra bra pris på. Både svart och vit. Dessa priser gäller fram till på söndag (2017-06-04) och du behöver ingen kod.

Comfort Support sportbh

Vår egen Comfort Support sportbh är den absoluta storsäljaren av alla mina produkter under alla tolv år jag har haft min webshop. Det är ganska imponerande att ni fortsätter att välja just denna. Det är stor konkurrens på marknaden men den står sig så bra. När det kommer till de stora storlekarna så är den fortfarande en av de absolut bästa. Jag provar det mesta nytt som ser intressant ut men jag står fast. Och ni också. Underbart. Utan mina kunder vore jag noll och ingenting.

Related Posts