Livet hos Hogengård

Action i butikerna!

Max Mode i Skövde köpte in en första omgång av Comfort Support för inte så länge sedan. Idag kom fin komplettering till den. Väldigt roligt! Här hittar du de butiker som säljer sportbehån runt om i landet. Denna listan kommer bli längre framöver. Så roligt!

Lyckås Ridsport i Haninge ska få sin första leverans i morgon och de ska även ta med sig både behån och ridtrosan till Göteborg Horseshow. Det gör mig extra glad eftersom jag har så många ridande kunder som annars kommer sakna att handla där. Jag kommer självklart vara på mässan en hel del men inte som säljare. Om sanningen ska fram så kommer jag nog stå en del på plats och ha provningar. Hur skulle jag kunna låta bli?!  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *