Livet hos Hogengård

Äntligen är kampanjen igång!

Vill du köpa en av de nya sköna bh:arna till 30% så gäller det att sätta fart nu. In här på Kickstarter och välj vad du vill ha. Fråga mig om det är något du inte förstår. Jag vet att det kan verka märkligt men det är bara hur smart som helst. Jag kommer berätta mer under dagarna som kommer. Jag stter ju dock på Gran Canaria och uppkopplingen är katastrof både på 3G och WI-Fi så det kan ta en liten stund. 🙂

Så snälla hjälp mig och se till att detta sprids. Kampanjen pågår i 30 dagar. Med andra ord den perfekta julklappen till någon du bryr dig om eller till dig själv. 🙂

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.