Livet hos Hogengård

Bortskämd och nästan knäckt

KJ överraskade med lite gott i går kväll. Han hade gjort chokladcrème på mörk choklad med färska hallon och en skvätt bubbel till. Perfekt. Men den är så mäktig. Sista klicken fick jag verkligen kämpa ner. Nästan knäckt av choklad. Men det var så värt det. Han vet vad jag gillar. 🙂
Nu ska jag boka lite räkningar och så får jag nog ge mig av till Torp för att reklamera min mobil. Har aldrig haft problem med mina iPhone innan men denna är det något fel på. När jag talade med Apples support erkänner de att det är fel på den men jag har fel serienummer så de kan inget göra. Det skiter jag i. Inte ok. Så nu ska jag åka till Teliabutiken och lämna in den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.