Livet hos Hogengård

Doften av nybakat bröd

Jag har mitt kontor och lager på andra våningen i min mor och fars hus. Kommer att flytta allt till ett litet hus när vi lyckas få till ett annat boende. Men det är en annan story. Min mor är huslig som få och min far är kräsen som ingen annan. (Möjligen jag då). Han tycker bara om hennes hembakade bröd. Nu doftar det nybakat bröd i hela huset. Tortyr för min svidande kurrande mage…

2 thoughts on “Doften av nybakat bröd

  1. Anonym skriver:

    Kommer ihåg det när jag bodde hos er och vaknade på morgonen till ljudet av assistenten. Bara att somna om och veta att det vankade nybakt bröd till frukost:)
    Din mor är fantastisk:)
    P&K

  2. Jupp, hon är grym! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.