Livet hos Hogengård

En kakig födelsedag

Eftersom Buset beställde prinsesstårta så bestämde jag mig för att även göra min favvokladdkaka. Den är slut. Såklart. Smeten är så god att jag kan inte låta bli att slicka rent allt. Vuxet. Jag vet. Men det är kakao från Valrhona!
Så fick jag piffa till mig lite. Och tårtan. Mor och far, bästis Snäckan och familj samt syster med gobbe och en systerdotter med pojkvän kom på middag idag. Otroligt trevligt! KJ grillade god kyckling och sallad till. Grymt gott. Som alltid. Min mästerkock. Nu popcorn i soffläge. Skönt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.