Livet hos Hogengård

Fattar fortfarande inte!

Mitt spikraka hår har verkligen fått vågor. Idag har jag tvättat det på morgonen och har låtit det lufttorka. Det har varit hängande hela tiden. Mycket märkligt!Annars har jag farit omkring. Jobbat på kontoret, haft en trevlig baddräktsprovning, tvättat, städat och handlat lite mat. Nu har jag och Buset ätit middag och jag tänkte vi skulle se en film som börjar 18.30. Det blir soffläge resten av kvällen. Det känns att det är fredag. Men det ska det väl göra?! :)Och så avslutar vi med ett stort GRATTIS till A-M som fyller 50 år idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.