Livet hos Hogengård

Förboka sköna bh:n Posh Emma nu!

Jag har tagit beslutet att lansera de olika nya modellerna på egen hand. En åt gången. Först ut är Posh Emma som jag vet att många längtar efter. Gå in här och läs mer om denna bekväma bh. Den kommer tillverkas från B-kupa och upp till i-kupa som det ser ut nu. Stora storlekar är viktiga för mig och även om jag skulle vilja göra fler storlekar så måste jag börja så här.

Du får just nu 30% rabatt på ordinarie pris fram till 13:e april. Välj faktura så behöver du inte ligga ute med pengarna utan betalar först när bh:n skickas.

Detta lilla hjärta i rosé kommer sitta mitt fram vid rosetten. Den och bygeltunneln är nog det som tar mest tid att tillverka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.