Livet hos Hogengård

Gammal sportbh och ansiktsmask

Är oväntat pigg idag. Dock ser fejan ut som en katastrof. Sitter nu med en mask som doftar smaskigt av pepparkaka. Det är lite skrub i också så jag får av sminkresterna ordentligt från igår. Gissa om det hann gosa in sig i porerna under alla timmar som vi höll på. Började ju dagen med att filma när jag red. Sedan blev jag genomvarm när jag läste in mina texter. Kan säga att jag inte luktade godis på kvällen. 🙂 Idag är det slappekläder, gammal sportbh och så lite smink som möjligt. Skönt med kontraster.
KJ tyckte jag skulle ta ledigt idag men jag känner mig ganska fräsch och har en del att fixa. Funderar dock på att hämta Bus lite tidigare och åka och köpa glass i eftermiddag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.