Livet hos Hogengård

Isberg under ytan

Nu börjar det hända saker. Mitt isberg syns inte över ytan ännu. Men om allt går efter mina planer så ska det dyka upp i höst/vinter. Just denna veckan har det blivit lite extra mycket. På måndag så filmar vi för Kickstarterkampanjen. Vet du någon extra effektiv deo? 🙂 Men jag har nog fixat modell, bokat tid för att färga utväxten och så ska jag ta tag i texten och göra en enkel storyboard. Och så är jag med på en modevisning på torsdag samt har öppna dörrar i helgen. Plus allt annat som tillhör vardagen. Jag var klok nog att dra ner öppna dörrar till bara lördagen. Denna veckan hade inte gått att lösa annars. Men oj så spännande och roligt att få igång kampanjen. En nagelbitare av rang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.