Livet hos Hogengård

Jag gjorde det!

Hade tid hos tandläkaren idag. Dags för årlig besiktning. Med ny tandläkare. Ville ha en andra åsikt om mina visdomständer. Klara besked. De skulle helst bort. Fick en tid två timmar senare. Liten chock. Dra TVÅ tänder! Om TVÅ timmar! Kan väl tillägga att jag har det mycket jobbigt med nålar och bedövning. Fick fundera lite men det kommer väl aldrig komma något lämpligt tillfälle så. Hem och jobba som en stolle och iväg till posten. 
Svepte en sushi i farten. Lite tröstäta innan truten är helt trasig. I kväll har jag legat i soffan och bytt tussar med blod. Och jodå, jag är redan hungrig. 🙂
Tillägg: Det underlättade extremt mycket att personalen var helt grym. Vilket team!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.