Livet hos Hogengård

Jobbar så det ryker!

Fått fyra paket med DHL. Tack vare snälla Maria i stallet så kan jag nu jobba och få iväg en del till mina bästaste kunder. Sedan ska jag åka och köpa mer färg och fortsätta med mitt fönsterprojekt. Inte är det roligt men det blir fint!
På bilden ser du storsäljaren Rebecca, ett gäng bikinisar, en bygellös behå Pollyanna samt godbitarna Emanuelle och Lara. Ett skepp kommer lastat. Snart. 🙂
Pojkarna har åkt till familjen i Halmstad och jag blir kvar hemma. Totalt osocialt av mig men jag känner att det var dags att måla klart så vi kan få upp gardiner. Kommer bli väldigt mycket mer ombonat med lite textilier… Och kuddar. Måste sy mjuka kuddar att ha i soffan. Dags att jobba på. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.