Livet hos Hogengård

Lördagsgodiskompensation och märkta firmabilar

Åt stekt makrill till middag idag. Med tomater och broccoli. Väldigt gott och nyttigt. Men. Hur mycket ben kan det finnas i en firre?!
På helgen festar jag antingen på Loka Crush eller pressade hallon. Och jodå, jag vet att det är lite socker i Brämhults. Men jag jämför med colan jag drack förut. Då är det väldigt lite. 🙂
Idag var vi och hälsade på KJ som har bortajobbvecka. På vägen dit fick jag en Volvo i baken. Nära. Förbannat nära. Och släpkärra hade han också. Allt märkt med Bosses trafikskola. Kan inte bli annat än lite full i skratt och irriterad på samma gång. Och nej, jag låg inte och krypkörde. Troligen mer tio över. Men bilskola. Kom igen! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.