Livet hos Hogengård

Nästan jul…

Det är dock mycket kvar. Mycket. Dock har de flesta beställningar gått iväg. Några eftersläntrare går idag. Hoppas de hinner fram till i morgon. Hoppas!

Har haft en hostig natt. Det är synd om Buset. Hostmedicinen hjälper bara mot det värsta. I måndags kväll hostade han så han kräktes. Hjärtat blöder när det är så synd om honom. Dagtid är han dock helt ok. Som tur är. Plutten!

Igår kom jag äntligen upp på fina Sassen. De senaste veckorna har jag inte ridit många dagar p.g.a. sjukdomar och jobb. Hon har mest fått rasta av sig på linan och några lätta pass. Så igår klev jag upp. Skrittade länge, joggade runt ett bra tag och galopperade några varv. Skulle ju bara rida igenom lite lätt. Knäpp som jag är så tänkte jag att byten ska vi ju öva på i början av passet när hon är extra pigg. Sagt och gjort. Första gick inget bra. Bröt av, fattade ny galopp och låtsades som ingenting. Sedan gjorde vi två till och båda satt klockrent. Fjärde gången vi övar på byten och första gången utan Davids vakande blick. Älskar den hästen!

Ska ut på överraskning i kväll. Finklätt ska det tydligen vara också. Återkommer med rapport när jag vet mer. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *