Livet hos Hogengård

Nu är vi jättetrötta!

På förmiddagen tränade jag ett pass. Efter lunch hade vi tänkt åka till Kungälvs fästning och spana. Men bilköerna satte stopp för detta. Vi la om planen och fiskade krabbor istället. Räkor är oslagbart bete. 
Vandrade runt på stranden och upp en sväng i berget. Hittade styvmorsvioler som jag tycker är så söta. Växte stora mattor på berget där min mormor bodde förut. 
Sedan blev det korv med bröd på altanen och en god dessert. Nu är jag lite sliten. Bus gjorde klart för mig att han är jättetrött. Tror honom. Vi avslutar med Kapten Sabeltand på tv och myser i soffan. I morgon ska det plåtas. Bäst att gå till sängs i tid för att försöka få sin ”skönhetssömn”. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.