Livet hos Hogengård

Nu behöver vi mysiga sovkläder!

Jag har sovit i olika pyjamasar och T-shirts genom åren. Nu har jag fallit för nattlinnen och linnen med inbyggd ficka. Tycker det är så mycket bekvämare när boobsen ”ligger på plats i sin korg”. Känner mig också mer klädd och har dem som myskläder efter kvällsduschen.

Freya har ett nattlinne och en pyjamas som du ser på bilderna ovan. Igår kväll fick jag byta från nattlinne till pyjamas för det var galet kallt. Mitt bästa tips när det kommer till nattlinnet är att kliva i det istället för att dra det över huvudet. Men det beror lite på hur stor rumpa man har. Har man begåvats med lite mer att sitta på så är det bättre att dra på den. 🙂 

Fram till på lördag (2016-11-12) ger jag 20% rabatt på dessa modeller. Jag har en del i lager men saknas det du beställer så tar det ca en vecka att få hem. Då får du ett mail av mig.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *