Livet hos Hogengård

Ny hårfärg?

Har bokat tid för klipp och färg den 25/10. Förra gången jag skulle klippa mig kom annat i vägen. Kanske bra. Jag behöver pigga upp min hårfärg. Nu är det solblekt och slingor samt en ca 10 cm lång utväxt. Tack vare att jag är blond i grunden så blir det inte riktigt den där skarpa kanten. Och därför har jag kunnat låta det vara utan att se ut som en lodis. Nu är jag dock sugen på att tona ner det blekta och gå lite åt ”strawberry blonde” som det så fancy heter. Inte rött men en blond färg åt det röda hållet. Vad tror du? 🙂

Related Posts

2 thoughts on “Ny hårfärg?

  1. Livet skriver:

    vet inte vad rödblond innebär, jag är brunett 😉
    me det låter bra

    1. Vi får väl se på torsdag nästa vecka. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.