Livet hos Hogengård

Så galet dålig på att vänta…

När det kommer till vissa stora beslut är jag försiktig. Men när jag väl bestämt mig så har jag inte mycket tålamod kvar. Allt ska hända nu. Jag ser t.ex. inte tjusningen i att boka en resa ett år i förväg och sedan gå och längta och vänta. Jag vill åka NU. Just nu går jag och väntar på ett beslut som ligger helt utanför vad jag kan påverka. Jag har gjort det jag kan och väntar som en äggsjuk höna. Typ. Om det går igenom så väntar en massa jobb. Går det inte igenom så får jag försöka hitta en annan väg. Just nu försöker jag bara låta bli att jaga dem det hänger på. Lättare sagt än gjort… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.