Livet hos Hogengård

Schabraket är hittat!

Tycker om schabrak i form av en padd utan fästen. Det krävs dock att de är av superkvalitet annars glider de lätt. Dessa från Anky tror jag extra mycket på. Fick tipset av en vän och nu när jag ser dem så är jag helt säker. Det extra gummitrycket lär ju göra susen! Så jag googlade runt lite och hamnade hos Ale Ridsport. Finns inte så långt från där vi bor men tillräckligt för att jag inte lägger tid på att åka. De visade sig vara blixtsnabba och supertrevliga!

Varför jag nu köper detta? Jo jag har ju kvalat till MsvB och detta var belöningen. Nu ska vi bara träna lite till så vi klarar av det också. 🙂

(Och hur snyggt är inte det ljusblå?!)

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.