Livet hos Hogengård

Skor, badmössor och portvin

Tog en shoppingrunda igår innan mässan. Insåg att jag kommit till skoparadiset. 
 
Men min praktiska sida tog över och endast ett par sandaler fick följa med hem. Tokrean gör att jag ångrar mig lite.
 
Vad tycker ni, dags att utöka badsortimentet med badmössor? 
 
En av mina Portugisiska tillverkare hade monter och bjöd på en liten skvätt portvin innan jag åkte hemåt. Så trevliga och vänliga människor. Ska ta tag i proverna jag fick i veckan när jag fått allt på plats efter min frånvaro. Idag gör jag bara det nödvändigaste och hänger med mitt Bus.
 

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.