Livet hos Hogengård

Slut på energi

Idag går jag bara på ren vilja. Reserven är tömd. Barnet har fått sin första dagisförkylning och jag hinner inte ikapp med allt jobb jag ska måste göra. Inget mysinlägg i bloggen idag. Sorry! Tillägg: somnade inte i går kväll p.g.a. lite magknip och även en härlig flod av näsblod. Sovit med blodstoppvadd i näsan. Skönt. Vaknade tidigt med snorigt barn. En bra dag idag. Helt enkelt.

4 thoughts on “Slut på energi

  1. Livet skriver:

    Oj, krya på er och hoppas energin återkommer

    1. Jag piggnade till när jag fick besök av Marie som skriver nedanför. 🙂

  2. Maria skriver:

    Tack snälla Helene för att jag fick komma hem till dig och handla idag! Supergulligt, blev supernöjd, som vanligt när man handlar av DIG!!!

    1. Tack själv Maria! Du vände mitt humör och ork idag. 🙂 Hoppas ni får en härlig semester tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.