Lida pin!
Hogengård of Sweden, Livet hos Hogengård

STO-galan i fredags

Jag hade ju som ambition att ta en massa bilder under STO-galakvällen. Det gick väl sådär. Det ligger en del roliga filmer på Instagram som jag tycker du ska gå in och kolla på. Om du inte redan gjort det. De är från intervjun och bootcampen. Klart lyckat. Det som satte sig mest under kvällen var ändå föreläsaren Pär Johansson, grundare av och ledare för Glada Hudikteatern. Både underhållande och väldigt intressant. Var en och annan i publiken som släppte en tår. En grymt härlig snubbe!

Obligatorisk toalettselfie?

Jag är imponerad av arrangemanget och maten var bra. Kunde dock önskat middagen lite tidigare på kvällen och lite mer mingel. Lite mindre musik. Jag är ju typen som älskar att prata men med de ljudvolymerna från högtalarna gjorde det omöjligt att konversera över bordet.

Oscar bjöd på nattamat…

Som jag gissade så vann Ljud & Bildsnubbarna. Svårt att slå dem när de ger de billiga kedjorna en match år efter år. Snyggt jobbat! Men vi får väl se vad som händer. Jag kanske blir nominerad igen? Det behövs absolut fler företagande kvinnor som syns och tar plats.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *