Livet hos Hogengård

Trevligt med kommentarer!

De senaste inläggen har fått lite kommentarer. Trevligt! Jag vet ju hur många besökare jag har men ni är normalt sett lite tystlåtna. Båda funkar för mig men visst gillar jag att få lite respons på mitt skrivande. Jag är måttligt bra på att skriva men jag tycker det är kul att dela med mig. Och det är en hel del som verkar gilla att läsa mitt trams. 🙂

2 thoughts on “Trevligt med kommentarer!

  1. Livet skriver:

    vet inte om mina kommentarer hos dig hamnar i Skräposten numera

    1. Det verkar skitskumt! Ska kolla i morgon när jag sitter vid min dator. Nu har jag bara telefonen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.