Livet hos Hogengård

Utmattad och överfiltad

Kissarna tar det lugnt. Ottokatt är så lycklig över sitt nya träd inne. Han är en sabeltandad vildkatt som trotsar naturen. Kulorna och glittret är bara bonus. Fatta hur fint han har det. Kattskrället. 🙂
Även jag och Oscar vilar just nu. Har jobbat och sugit i mig lite soppa. Ser äcklo-gul ut men den smakar helt ok. Keldas färdiga Karibiska soppa. Rekommenderas. Speciellt om man vill att maten ska passera munnen snabbast möjligt.

Är trött och sliten av smärtan och tung i skallen. Men det kommer gå över. Jag tar mig tid att vila nu. Det kommer jag tjäna på. Snälla KJ gjorde en raketsmoothie till mig igår kväll. Har jag tur får jag en till idag. Men gissa om jag saknar att tugga… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *