Livet hos Hogengård

Vem vill ha biljetter till Carmen?

Det här var en stygg förkylning. Så matt jag är. Igår somnade jag klockan 20 och sov till 21.30. Åt ett par knäckemackor och en skumtomte. Somnade igen en timma senare. Sov till klockan sju i morse. Idag känner jag mig hyfsad men fortfarande långt från bra. Jag har ”släckt några bränder” och släppt ut musen som Oscar släpade in i förrgår natt. Otto är som en korkad hund. Så länge musen springer så hänger han efter. Men så snart musen vänder och attackerar så backar han och är skitskraj. Kattmupp. Han går väl fortfarande och letar efter den runt altandörren.

Jag vann ett par biljetter till operan i höstas. Det är Carmen klockan 19 på torsdag. Vem vill ha dem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.