Livet hos Hogengård

Needy katt och Härskarringen

Otto var så närgången igår. Lite sött. Nej. Mycket sött. 
Och efter legobygget var det dags för fredagsfilm. Vi började se Tolkiens sagan om ringen. Otto skulle vara med. Ikväll ligger han dock på fönsterbrädan över elementet. Det är kallt ute idag. 🙂 
Jag har varit i stallet i många timmar. Ändå hann jag inte med det jag tänkt. Men det är trivsam stämning bland folket. Och Sassen gillar ridhuset. Det var så oväntat. Vi jobbar bara lätta pass och lösgörande. Hon behöver stärka sig efter denna vinter. Jag har inte bråttom men jag längtar till vi är igång ordentligt igen. Nu ska jag bara ta det lugnt. Det susar i benen efter allt spring idag. 

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.