Livet hos Hogengård

Bjuda in sig på kalas

Extremt barsk?
Min morbror har fyllt 65 år och jag tyckte det vore kul att hänga på kalaset. Inte så ofta jag träffar mina kusiner. Här fick jag träffat sex av dem. Bus hittade en kompis i en ett år äldre syssling. De härjade runt som småbusar ska. De brydde sig måttligt om regn och ruskväder. Det var ett trevligt kalas och vi kom inte i säng förrän vid elva. Väldigt sent för Bus. 
Min kusin Jossa är för rolig. Tog en bild på mig och hennes man. Fredrik har varit med i Dessertmästarna och jag har ju mina minuter på kanal 5. Så hon la in bilden på Facebook med texten “kända från tv”. Som jag garvade. Idag är det soft. Har pysslat lite med mina växter ute. Gör nog ett till inlägg om det senare. 

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *