Livet hos Hogengård

Clothes designed with your boobs in mind

Har man den rubriken på sin hemsida så kan det vara värt ett försök. Ni kan nog inte ana hur många klänningar jag har provat i mitt liv och INGEN sitter bra. Nu är jag inte lika smal på mitten längre men det hjälper inte. Eftersom det är bröllop i sommar så tänkte jag det var dags att ta tag i detta. Nu har jag därför beställt tre klänningar från Pepperberry som är ”really curvy” och håller tummarna hårt. Pepperberry finns i England och där har de många butiker runt om i landet förutom web-shopen. Klänningen längst till höger kändes passande till bröllop. Eller? De andra två är bara somriga och inget extra. Vi får se hur de är IRL. 🙂

Related Posts

2 thoughts on “Clothes designed with your boobs in mind

  1. Lisa skriver:

    Såå tråkigt att Pepperberry inte finns längre!! Hopplöst med klädköp nu😑 Finns det någon motsvarighet till konceptet tro? Har letat runt men inte lyckas hitta det.

    1. Helene Hogengård skriver:

      Jag har inte hittat något. Min dröm är att sy upp samma typ av skjortor med plats för bysten som de hade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.