Livet hos Hogengård

Dags att vara lite ledig nu?

Man får försöka lära av mästarna i att slappa och njuta

Så var det dags för Påsk. Vi är ju inte direkt några stora firare. Jag har inget pynt och bryr mig rätt måttligt. Men det är Gothenburg Horseshow och jag ska dit två dagar. Jag och Bus ska dit i morgon eftermiddag och drälla på mässan och kolla en 1.50 hoppning. Hoppas han tycker det är kul. Han behöver även ett par nya ridbyxor. På påskafton tror jag vi åker till mor och far. Kanske tar en tur på racerponnyn. På söndag är det WC finalen i dressyr som jag ska se på. Hade tur att en av dagismammorna hade en biljett över som jag får köpa. Men nu ska jag jobba lite till och ta ett pass på gymmet.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.